De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Henk Koudijzer verwelkomt onderschatte toetsenist

Michael Eschauzier op de Koffie

Michael Eschauzier op de Koffie

Donderdagmorgen 10 januari een nieuwe uitzending bij Omroep Vlaardingen van het programma, ''Op de koffie bij Henk Koudijzer''. Deze keer zal top toetsenist Michael Eschauzier te gast zijn. Michael heeft een duizelingwekkende staat van dienst binnen de pop en beat scene.

Hij is liefst dertien jaar toetsenist geweest bij Shocking Blue (1993-2006), speelde in Catapult (bandnaam kwam van Barry Hay, red.) als aanvullend toetsenist, bij Cashmere (studiogroep van Peter Hollestelle en Jody Pijper, met o.a. Shell Schellekens), bij Golden Earring als studiomuzikant op Twilight Zone en met Hans Vermeulen en vele andere muziekgroepen als Boom Boom Mancini/Superbeau en Sfinx.

Deze uiterst sympathieke toetsenist zal komen vertellen wat hij de afgelopen jaren heeft meegemaakt tijdens zijn muzikale carrière en natuurlijk veel muziek waarop deze toetsenvirtuoos is te horen. Hij is nog steeds een veel gevraagd sessiemuzikant.

In september 1973 werd Catapult opgericht. Op 23 november dat jaar volgde het eerste optreden, met Golden Earring, in de Maassluisse Olympiahal. ooit geopend door Koningin Juliana, maar dit terzijde. Alleskunner Wim T. Schippers ontwierp het logo van de band.

Op de koffie is van 10.00 t/m 12.00 uur bij Omroep Vlaardingen. Wie Michael Eschauzier de hand wil drukken, een praatje maken of een plaatje wil laten signeren is welkom bij ... de koffiezetmachine.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: