De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Tweede huiskamerfestival: laat je verrassen door muzikaliteit en gastvrijheid

Line-up Muziek bij de Buren

Line-up Muziek bij de Buren

Op zondagmiddag 9 december 2018 presenteert Vlaardingen wat het te bieden heeft aan opkomend en gearriveerd muzikaal talent. Muziek bij de Buren vindt niet plaats op één locatie, maar in maar liefst 37 huiskamers verspreid door de stad. In deze huiskamers kan iedereen op deze zondagmiddag binnenlopen en genieten van optredens van lokale muzikanten. Jazz, soul, shantyrepetoire, singer-songwriters, elektronische beats: tijdens Muziek bij de Buren is er keuze genoeg.

Muzikanten
De afgelopen twee maanden hebben huiskamers en muzikanten zich vrijwillig op kunnen geven bij de organisatie van Muziek bij de Buren. En dat is ook massaal gedaan. Uiteindelijk heeft de organisatie 37 combinaties gemaakt. Elke huiskamer is voorzien van een muzikant die op 9 december drie keer een half uur optreedt. Het complete programma is te vinden in de programmakrant en vanaf 23 november te zien op vlaardingen.muziekbijdeburen.nl.
   Zie bijgevoegde plattegrond en artiest-adressenoverzicht voor meer informatie over de deelnemers.

15 steden
Muziek bij de Buren wordt niet alleen in Vlaardingen gehouden. Op dezelfde middag worden er in nog 14 andere steden huiskamers opengesteld voor het huiskamerfestival. Dé ultieme manier om in contact te komen met je buren en andere stadgenoten. Eén van de deelnemende huiskamers laat dan ook weten: ,,Wij zijn pas net in Vlaardingen komen wonen. We doen mee aan Muziek bij de Buren om op een leuke manier kennis te maken met de buurt.”

Organisatie
Muziek bij de Buren Vlaardingen wordt georganiseerd door projectleiders Tjerk van der Ende en Sophieke Thurmer, bijgestaan door een team van vrijwilligers en ondersteund door meerdere lokale partners.

Programma 09 december
Opening Muziek bij de Buren 12.00-12.30 Stadsgehoorzaal Vlaardingen
Optredens in de wijken 13.00-17.00 Diverse huiskamers
Eindfeest 18.00-20.30 Kroepoekfabriek, Vlaardingen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: