De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Kerstconcert Jun in De Windwijzer

Kerstconcert Jun in De Windwijzer

Al jarenlang maken André en Marja van Aperen samen met hun vier kinderen muziek. De laatste tien jaar uitgebreid met zwager Ed en schoonzoon Deniz. Samen vormen zij muziekgroep JUN, een korte maar krachtige (Chinese) naam die staat voor ‘puur en echt’.

En dat is de muziek die de muzikale familie maakt op gitaar, bluesharp, fluit, viool, basgitaar en snaredrums. Met een aanstekelijk enthousiasme en muzikaliteit brengen ze een repertoire van luisterliedjes, spirituals, Keltische muziek en zelfgeschreven songs.

In 2011 zag hun CD ‘So take my hand’ het licht en begin dit jaar trad JUN op in een uitverkochte Stadsgehoorzaal. Op woensdag 19 december geven zij in De Windwijzer een concert waarin ze kerst- en volksmuziek ten gehore zullen brengen. Zang en muziek zullen worden afgewisseld met beelden en gesproken tekst zodat een mooi en stemmig programma ontstaat.

Het concert begint om 20.00 uur. De toegangsprijs is € 7,50 en u kunt reserveren via info@dewindwijzer.nl. De Windwijzer bevindt zich aan de Schiedamseweg 95.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: