De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Betoverend mooi in Theater aan de Schie

Conny Janssen Danst | Inside Out

Conny Janssen Danst | Inside Out

Het Rotterdamse gezelschap Conny Janssen Danst is na een succesvolle tour én een nominatie voor een Zwaan (de dansvakprijs van Nederland) op vrijdag 12 januari te zien in Theater aan de Schie met de voorstelling Inside Out. U heeft eerder een voorstelling van Conny Janssen Danst bezocht en daarom attenderen wij u graag op deze voorstelling.

 
Voor Inside Out liet Conny Janssen zich inspireren door de rol van het individu in de complexiteit van een massa. Conny Janssen over de voorstelling:
Soms kijk je naar iets waar je niet bij kunt komen. Alle informatie, al het menselijke, is binnen de structuur opgesloten. Als een lichaam omsloten door huid. Pas als je de buitenkant eraf pelt en de binnenkant wordt blootgelegd, zie je de schoonheid van de onderdelen, de details en onderlinge verbanden.”

Inleiding
Voorafgaand aan deze voorstelling vindt er een inleiding plaats. Dansdeskundige Liesbeth Osse vertelt over dans in het algemeen en over Conny Janssen Danst in het bijzonder. Vervolgens is er de gelegenheid om zelf vragen te stellen. Na het bijwonen van deze inleiding heb je meer inzicht in het werk van Conny Janssen en haal je meer uit je voorstellingsbezoek.

De inleiding start om 19.15 uur. Toegang tot de inleiding is € 3,00 per persoon. U dient vooraf te reserveren.

Reserveer hier uw kaarten voor deze voorstelling.

Conny Janssen Danst | Inside Out | Theater aan de Schie | Vrijdag 12 januari 2018 | 20.15 uur
€ 23,00 toegang normaal | € 20,50 toegang 65+/CJP

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: