De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

FOCWA gecertificeerd

Ook derde vestiging van Dicks Autoschade

Ook derde vestiging van Dicks Autoschade

WATERWEG - Naast de vestigingen in Vlaardingen en Schiedam, heeft Dicks Autoschade ook voor zijn derde vestiging (in Maassluis) gekozen voor het lidmaatschap van brancheorganisatie FOCWA. Dick’s Autoschade maakt deel uit van autoschadeherstelketen A.A.S. (Allround Automotive Solutions).

De bedrijven in Vlaardingen en Schiedam behaalden vanaf de invoering van de vernieuwde certificering de FOCWA Standaard (totaal herstel). Nu heeft ook de nieuwe vestiging in Maassluis het certificaat behaald waarmee de bedrijven de kwaliteit van hun vakmanschap borgen, aldus de FOCWA.

Vader Gerard en zoon Roy Dickhoff geven aan erg tevreden te zijn met het lidmaatschap van FOCWA. Gerard: “Een branchevereniging is belangrijker dan ooit. Net zoals in vele branches, gaan de ontwikkelingen ook in onze branche heel snel. Je hebt een organisatie nodig die jouw belangen en die van je collega’s goed vertegenwoordigt. Dat vinden we terug bij de Focwa. En daarnaast nog vele andere zaken zoals de technische helpdesk. Want ook al zit je al jarenlang in dit vak, weet je zeker niet alles.”

Op de foto vader Gerard en zoon Roy Dickhoff en voor FOCWA Jelle Bruyn (in het midden)

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: