De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Vlaardingers in Rotterdam Spaanse Polder

NIKOZIJN: ‘Van raam tot Huis’

NIKOZIJN: ‘Van raam tot Huis’

Verhuizen van Vlaardingen naar de Rotterdamse Spaanse Polder is fysiek geen al te grote inspanning. Zeker niet als omzetvergroting en een uitgebreider pakket aan materiaal en werkruimte de prangende reden is. Het overkwam Nikozijn afgelopen najaar en in december werd de oversteek gemaakt.

Nikozijn, de naam suggereert het nodige, is specialist in het vervaardigen en plaatsen van kozijnen. In staal, aluminium, hout of kunststof: er is voor elke klant wat wils. En in vele profielen. Tot geluidwerend en koude isolerend driedubbel-glas toe een energiebesparend item dat zich op termijn terug verdient.

In het smaakvolle nieuwe kantoor annex werkplaats aan de Breevaartstraat is nog niet alles aan kant. De reden? Er is zoveel werk, dat de eigen omgeving op de tweede plaats komt. Alles geurt naar nieuw. Maar het einde is in zicht.

Nikozijn vervaardigt elk gewenst kozijn op maat. Professionele montage en korte lijnen zorgen voor tevredenheid bij de klant. Van inmeten via offerte tot aan montage – het is een snel traject waarbij kwaliteit op de eerste plaats blijft.

Particulier en bedrijfsmatig
Het grootste deel van de orderportefeuille komt (nog) van particulieren. Na de verhuizing richt Nikozijn zich ook meer-en-meer op bedrijven: ‘De ruimte is er, de organisatie ook.’ Verder een groeiend aantal nevenactiviteiten, al is dat niet de term die Nikozijn zelf hanteert. ‘We doen ook complete renovaties; van voordeur via badkamer, keuken en alle andere kamers tot aan het dak. Bij ons kun je zondermeer terecht.’

En het mocht worden verwacht: ook screens, zonneschermen, rolluiken en jaloezieën behoren tot het pakket. In alle stijlen en ook hier geldt: ‘Geen maat te gek of we leveren het.’ En als er vraag naar is zal dit pakket zich op termijn verbreden.

AANBIEDING

Als u heeft besloten een nieuw kozijn aan te schaffen, dan bent u bij Nikozijn aan het juiste adres. Heeft u die keuze al gemaakt dan is de volgende stap, die naar bijpassende zonwering, niet alleen een eenvoudige en doelmatig vervolg, maar ook kostenbesparend.

Immers, wie de zon liefheeft laat haar buiten. Niet alleen elke installateur van zonwering kan dat beamen, en slechts een klein percentage weet welke screen, zonnescherm, rolluik of jaloezie past bij uw nieuwe kozijn, maar uzelf bent hierin allesbepalend.

Als bewoner of eigenaar van een pand weet u als beste waar de zon opkomt en weer ondergaat. Tussen die twee momenten is het zaak kamers en kantoren ‘lekker’ te houden. Niet alleen omdat hitte verlammend werkt, is goed zicht op bijvoorbeeld beeldscherm of televisie zeer belangrijk. Het voorkomt hoofdpijn en gebrek aan energie.

Wie voor 20 september (het astronomisch einde van de zomer) een kozijn besteld doet er goed aan dit interview uit te printen en in te leveren bij Nikozijn. De moeite van deze actie wordt beloond door een korting van liefst 50% op alle zomerartikelen als screens, zonneschermen, rolluiken en jaloezieën. Zon en gepaste schaduw waren nog nooit zo goedkoop.

Nikozijn
Breevaartstraat 19
3044 AG Rotterdam

Telefoon : 06-4278 4600
E-mail : info@nikozijn.nl
Website : www.nikozijn.nl

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: