De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

MV of LHBTQ met charme en overtuigingskracht?

GEZOCHT: Advertentieverkoper

GEZOCHT: Advertentieverkoper

Digikranten De Vlaardinger en De Schiedammer Online zijn naarstig op zoek naar een charmante advertentieverkoper met overtuigingskracht. Iemand die weet waarvoor beide kranten staan en die de kunst bezit bedrijven te adviseren waarom het plaatsen van een banner en of een advertorial een winstgevende investering is.

De Schiedammer Online zag in 2016 het levenslicht. ‘Vader’ De Vlaardinger dateert van 1 juni 2010. Beide vooruitstrevende digikranten mogen zich inmiddels gevestigd noemen zonder arrogant te zijn. Noem het een feit dat bijvoorbeeld rubrieken als sport, cultuur en politiek verfrissend zijn en oprecht tegendraads.

Extra betekent extra inkomsten. Die zijn voor een deel bestemd voor de advertentieverkoper die erin slaagt beide namen breder uit te dragen. Daarnaast willen de uitgevers/redacteuren Jan Schrijver en Peter Joore grote delen van de inkomsten investeren in beide digitale organen.

Dat investeren betaalt zich uit in het brengen van nog meer nieuws op onze zo eigen wijze. Dit heeft op termijn als positief gevolg dat we nog meer eigen producties kunnen maken, met nog mooiere fotografie. Mogelijk ook met uitbreidingen in de nieuwste media (vlog en ander video-werk) maar ook de oudste maar zeker nog niet vergane (gedrukte) media. Dat één foto meer zegt dan 1.000 woorden zal op de burelen best tot discussie leiden. Daarmee zullen we de lezer alleen in zeer amusante gevallen lastigvallen.

Functie-eisen

* representatief voor het uitdragen van onze boodschap
* goed overweg kunnen met de Nederlandse taal in woord en geschrift
* creatief denker en niet voor één negatief gat te vangen
* niet bang zelf beslissingen te nemen, dus een ondernemende instelling
* iedere leeftijd welkom
* enigszins gepokt en gemazeld in het vak is mooi meegenomen

Wij bieden

* je doet dit werk als zzp'er (wij bieden geen loondienst)
* goede beloning, naar resultaat (no cure, no pay)
* ook percentage bij vervolgopdracht en jaarlijkse prolongatie; je beloning valt dus niet na een verkoop of één jaar naar nul

Informatie
Wil je meer weten, stuur dan een mailtje naar peter@devlaardinger.nl en of jan@deschiedammeronline.nl. Wij bellen je dan.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: