De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Excuusbrief KFC Real Estate

Geleden overlast door werkzaamheden voor KFC

Geleden overlast door werkzaamheden voor KFC

Ondernemers Benelux Workpark
Schiedamsedijk en omgeving
3134 KK Vlaardingen
Betreft: Geleden overlast ten behoeve van werkzaamheden KFC.

Geachte ondernemers,

Zoals u gezien en zeker gemerkt heeft zijn wij, KFC Real Estate b.v., gestart met de werkzaamheden t.b.v. het realiseren van het KFC restaurant. Door diverse omstandigheden en afhankelijkheden hebben wij u niet of niet tijdig geïnformeerd over deze werkzaamheden. Zoals gebleken heeft u hinder ondervonden en daarvoor bieden wij onze excuses aan.

Ter voorkoming dat er nog meer onbekendheden/misstanden gaan komen in de toekomst maken wij middels deze brief kenbaar dat wij in week 16 samen met de gemeente een mondelinge toelichting op de bouwplanning geven, zowel van het restaurant als van de aanleg van de nieuwe carpoolplaats. De afspraak en locatie hiervoor zal door de gemeente geïnitieerd worden. Wij hopen u daar te treffen om daar samen met u mogelijke knelpunten te bepalen en op te lossen.

Met vriendelijke groet,
Jochum van Grinsven
KFC Real Estate b.v.

2 commentaar(en) op artikel "Geleden overlast door werkzaamheden voor KFC"

Dit excuus komt wel pas als er enorme stennis is ontstaan. Al weken broeit het rond de bouw van het nieuwe KFC-pand en meteen de eerste de beste keer laat KFC het volkomen uit de klauwen lopen rond het bouwterrein. Geen opzichter of projectleider is blijkbaar snugger genoeg om meteen adequate maatregelen te nemen als iets niet goed blijkt te gaan. Nee, in plaats daarvan laat men alles uren lang vastlopen en komt achteraf met een slap excuusbriefje. De omstandigheden en afhankelijkheden zaten in de weg.

Ik denk dat het een roerige bijeenkomst wordt, Jochum, maak je borst maar alvast nat

Door: Pollie Op:

Heb die zevenzeikerd van een Pollie niks anders te doen als alles afzeiken, misschien eens een baan zoeken in plaats van steun trekken.

Door: Bollie Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: