De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Advocatenkantoor Berkouwer & Elbertse

Drie dames aan de kade

Drie dames aan de kade

Per 1 augustus 2018 heeft Vlaardingen er een advocatenkantoor bij. De dames Berkouwer, Elbertse en Gomes zijn verhuisd van Schiedam naar Vlaardingen. Met een nieuwe samenstelling, een nieuwe naam en een nieuw kantoor openen zij hun deuren aan de Westhavenkade 29 onder de naam ‘Advocatenkantoor Berkouwer & Elbertse’.

Advocatenkantoor Berkouwer & Elbertse is een sociaal advocatenkantoor gespecialiseerd in o.a. Arbeidsrecht, Sociale Zekerheidsrecht, Vreemdelingenrecht en Personen- en Familierecht en richt zich vooral op particulieren. Linda Elbertse: Bij ons is iedereen welkom. Of je nu voor een huurzaak komt, voor een arbeidskwestie of voor een echtscheiding. Patricia Gomes: Het feit dat iemand niet over voldoende financiële middelen beschikt, zou goede juridische ondersteuning niet in de weg mogen staan. Jeannet Berkouwer: Veel van mijn cliënten hebben weinig geld, bijvoorbeeld omdat zij hun baan hebben verloren of een uitkering ontvangen. Wij houden onze uurtarieven laag. Gelukkig zijn er ook allerlei overheidssubsidies om onze kosten te dekken.

Hiervoor zaten de advocaten in Schiedam. Sinds Patricia Gomes het team heeft versterkt, waren de dames op zoek naar een grotere ruimte. Patricia Gomes: Voor mij breekt er een hele spannende nieuwe fase aan. Een verse intrede in het ondernemerschap en de advocatuur (C.P. Gomes Advocatuur) en het betreden van een nieuw kantoor in een voor mij hele nieuwe stad. We kijken alle drie ontzettend uit naar de nieuwe start in Vlaardingen! Voor ons allemaal een eerste kennismaking met deze stad en we hopen natuurlijk dat het een aangename kennismaking wordt.

Sinds 1 augustus 2018 telt Vlaardingen 12 advocatenkantoren met daarin 22 advocaten.

2 commentaar(en) op artikel "Drie dames aan de kade"

Gegeliciteerd met dit nieuwe begin en heel veel succes!

Door: Joke Timmers Op:

Succes!

Door: Peter Hollander Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: