De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

SPOED: Technische knobbels gezocht

COUNT Rotterdam zoekt in & voor Vlaardingen

COUNT Rotterdam zoekt in & voor Vlaardingen

COUNT Terminal Rotterdam B.V. is een wereldwijde speler die met zich richt op noviteiten binnen de handel in energie, de voedselsector en diverse afvalproducten die dienen als feedstock voor de biobrandstof. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met andere bedrijven die biobrandstof produceren.

In Vlaardingen wordt aan de Zevenmanshaven momenteel druk gewerkt aan uitbreiding van het huidige tankpark. Om die fysieke groei na installatie in goede banen te kunnen blijven leiden is behoefte aan expansie van het personeelsbestand.

Per direct worden meerdere Terminal Operators en Maintenance Technicians gezocht. Vind je het een uitdaging om met onze nieuwe terminal mee te groeien? Wil je alle ontwikkelingen niet alleen op de voet, maar ook actief en met bezige handen en uitgedaagde hersenen mee helpen om te groeien?

In dat geval ben jij onze kandidaat (m/v). Enthousiasme en een open mind, gretig om het vak te willen leren, en een technische knobbel op basis van arbeidsvreugde zijn in dit geval onmisbaar gereedschap.

Is je interesse gewekt? Reageer dan snel en zend een e-mail met je gegevens naar: info@countcompanies.com ter attentie van Jacco van der Kamp en wie weet ben jij onze nieuwe collega.

Website: www.countcompanies.com

 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: