De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

't Prikkewater Packhuys Partycentrum trouwbeurs

Wat is hierop uw antwoord?

Wat is hierop uw antwoord?

In 2014 waren er nog altijd 65.000 geregistreerde huwelijken in Nederland. Doordat mensen in toenemende mate op latere leeftijd trouwen, neemt de gemiddelde leeftijd bij het sluiten van een huwelijk nog altijd toe. In tien jaar tijd is die leeftijd met bijna anderhalf jaar gestegen. Mannen zijn nu gemiddeld 37 jaar als ze gaan trouwen, vrouwen 34 jaar. Mensen zijn niet alleen ouder bij hun eerste huwelijk, maar ook bij een tweede of volgend huwelijk. Het komt bovendien naar verhouding vaker voor dat mensen meer dan een keer trouwen.

De term "echte liefde" als uitgangspunt voor een huwelijk is veelal vervangen doordat man en vrouw hun relatie "bevestigd willen hebben". Bijvoorbeeld vanwege de aanwezigheid van kinderen of een met rasse schreden nakende wens op dit gebied, in de naaste toekomst.

Maar hoe het ook zal zijn, trouwen is voor veel stellen nog altijd de Dag van je Leven. En om die dag op voorhand met alle mogelijkheden te larderen, houdt 't Prikkewater Packhuys Partycentrum op zondag 11 februari de Trouwbeurs.

Laat je inspireren op de trouwbeurs in't Prikkewater Packhuys Partycentrum. De trouwbeurs in 't Prikkewater is dé inspiratiebron voor bruidsparen. Dus laat je verleiden en bezoek onze trouwbeurs voor meer informatie over alle zaken die bij een bruiloft komen kijken, zoals je bruidsboeket, de ringen, trouwauto, fotograaf, etc. Entree is gratis en we je helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

't Prikkewater Packhuys Partycentrum
Koningin Wilhelminahaven ZZ 3
3134 KG Vlaardingen

Telefoon       : 06-5345 5601
Website        : www.prikkewater.nl/nl/

Datum          : zondag 11 februari
Aanvang      : 11.00 uur
Einde           : 16.00 uur

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Uw naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Vul uw bericht in...
x

Meest gelezen: