De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Vlaardingse Dagschool Erasmus bedankt meester Ed

Vlaardingse Dagschool Erasmus bedankt meester Ed

Op woensdag 27 juni 2018 werd er een groot feest gevierd bij Vlaardingse Dagschool Erasmus. Meester Ed Simonis nam hiermee afscheid. Hij gaat na ruim 40 jaar in het onderwijs met pensioen.

Er waren veel lekkere hapjes en drankjes, een draaimolen en een kleedjesmarkt. Bovendien trakteerde meester Ed iedereen op een ijsje van Winzo. Het feest werd druk bezocht door de kinderen, hun ouders en de genodigden. Er waren ook een aantal oud-leerlingen en collega-directeuren. Iedereen genoot en meester Ed nog wel het meeste. Bedankt, meester Ed!

Over de school en peuterspeelzaal
Vlaardingse Dagschool Erasmus is een Vreedzame School. Het motto is ‘gezien, gehoord en betrokken’. Het idee achter de Vreedzame School is dat de school een gemeenschap wordt, waarin leerlingen, leerkrachten en ouders zich betrokken en verantwoordelijk voor elkaar voelen. Het kernbegrip is dus sociale verbondenheid. Aangepast aan het niveau van de verschillende groepen zijn er lessen waarin de kinderen sociale vaardigheden kunnen trainen. Ze leren op een prettige manier meningsverschillen op te lossen of goed te kunnen zeggen wat ze willen en hoe ze zich voelen.

Spelen, stimuleren, ontwikkelen en ontmoeten, dat zijn de kernfuncties van de peuterspeelzaal Erasmus. Kinderen van 2 tot 4 jaar leren in een ongedwongen sfeer en in een veilige omgeving om met leeftijdsgenootjes om te gaan.

Kinderen komen gemiddeld twee dagdelen per week naar de peuterspeelzaal. Bent u geïnteresseerd in de peuterspeelzaal? U bent van harte welkom om eens te komen kijken. Het telefoonnummer is  06- 452 40 538. Via de website van Wijzer in Opvang & Onderwijs (www.wijzer.nu) kunt u uw kind aanmelden voor de peuterspeelzaal.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Uw naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Vul uw bericht in...
x

Meest gelezen: