De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Start verkoop Fase 6 De Broedvogel

'Vlaardingen heerlijk nest'

'Vlaardingen heerlijk nest'

Op donderdag 31 mei 2018 gaat de zesde fase van De Broedvogel in verkoop. Tussen 18.00 en 20.00 uur start Dura Vermeer met de verkoop van 16 ruime en complete  eengezinswoningen in Sportcentrum Zwanensingel 9 in Vlaardingen.

Aan de Reigerlaan en Torenvalklaan in Vlaardingen worden 16 ruime en complete eengezinswoningen gebouwd. Fraaie rood-bruine bakstenen muren met witte kaders, stijlvolle donkergrijze pannen, jaren-30 dakoverstekken met maar liefst 9 zwarte zonnepanelen op het dak. Opvallend aan De Broedvogel Fase 6 is het grote kaveloppervlak. Vanaf
121 m² tot 185 m², met een voor- en achtertuin. Inclusief een berging die bereikbaar is via het achterpad.

Verkoop evenement
Het verkoopevent vindt plaats in Sportcentrum Vlaardingen aan de Zwanensingel 9. In het sportcafé kunnen geïnteresseerde kopers onder het genot van een drankje uitgebreid kijken naar de beelden, de maquette, de verschillende woningtypes met plattegronden, de verkaveling en de opties. Tussen 18.00 en 20.00 uur kan iedereen bij het Sportcentrum binnenlopen voor informatie over Fase 6. Vanaf vrijdag 1 juni staat dit gehele aanbod ook online op www.denieuwevogelbuurt.nl en tot 14 juni 2018 12.00 uur kunnen geïnteresseerde kopers zich inschrijven.

De nieuwe vogelbuurt
Waterweg Wonen en Dura Vermeer realiseren in de wijk Holy in Vlaardingen in totaal ruim 400 eengezinswoningen. Door sloop en nieuwbouw krijgt de wijk een compleet nieuwe inrichting. De Nieuwe Vogelbuurt wordt daardoor een veilige gezinswijk met behoud van het unieke, groene karakter van de wijk. De 19 huurwoningen en 104 koopwoningen (fase 1, 2 en 3) in het eerste deelplan ‘De Broedvogel’ zijn inmiddels gerealiseerd en bewoond. Fase 4 en 5 worden nu gebouwd en fase 6 gaat 31 mei 2018 in verkoop. Meer informatie op www.denieuwevogelbuurt.nl.

Over Dura Vermeer Bouw Zuid West
Dura Vermeer Bouw Zuid West maakt deel uit van Dura Vermeer en heeft de focus op innovatieve en duurzame scenario’s voor ontwikkeling, woningbouw en utiliteitsbouw. Dura Vermeer is een landelijk opererend bouwconcern, opgericht in 1855. Met ruim 1,2 miljard omzet en circa 2.600 medewerkers behoort Dura Vermeer tot de grootste
(familie)bedrijven in de bouw. Dura Vermeer is actief in de marktsegmenten woningbouw, utiliteitsbouw en infrastructuur (wegenbouw, beton- en waterbouw, spoorbouw en het specialisme milieu). Onze activiteiten zijn vastgoedontwikkeling, ontwerp en realisatie, onderhoud en renovatie, service- en mutatie-onderhoud en advies en engineering. Voor meer informatie: www.duravermeer.nl.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Uw naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Vul uw bericht in...
x

Meest gelezen: