De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Geen vergunning: Café de Sjaak

Valsheid in geschrifte

Valsheid in geschrifte

Café de Sjaak, aan de Broekweg in Vlaardingen, heeft geen definitieve exploitatievergunning gekregen. De voorlopige exploitatievergunning, een service van de gemeente Vlaardingen, komt hiermee te vervallen. De aanvrager van de vergunning heeft bij de aanvraag van de exploitatievergunning gefraudeerd. Horecaondernemers moeten in Vlaardingen van onbesproken gedrag zijn, in dit geval is valsheid in geschrifte gepleegd.

Burgemeester Annemiek Jetten betreurt dat het zo gelopen is en heeft de voorgenomen beslissing vorige week mondeling toegelicht, ook om de kant van de aanvrager te horen. In het gesprek heeft zij met de ondernemers ook naar alternatieven voor de ontstane situatie gekeken. Daarnaast is de aanvrager gewezen op de juridische stappen die nog gezet kunnen worden zoals bezwaar aantekenen en een voorlopige voorziening aanvragen.

Voorlopige exploitatievergunning

De voorlopige exploitatievergunning maakt het mogelijk om, in afwachting van een reguliere vergunning, alvast van start te gaan. Dit kan alleen als op die locatie al een zelfde soort horeca zat. Na een quick scan wordt binnen vijf werkdagen een voorlopige vergunning gegeven en wordt het schenken van alcohol gedoogd. Voorwaarde is wel dat er al een volledige aanvraag voor een definitieve exploitatievergunning is ingediend.

Foto
Vorige eigenaar Metin Vullings (die zijn zaakjes wel op orde had) voor zijn Café, dat nu dus de Sjaak is vanwege valsheid in geschrifte.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Uw naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Vul uw bericht in...
x

Meest gelezen: