De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Staelduinsebos Vlaardingen failliet

Staelduinsebos Vlaardingen failliet

WATERWEG - Wie in Schiedam naar een tuincentrum van enige omvang wil, zal dat over de gemeentegrenzen heen dienen te zoeken. Het ziet ernaar uit dat er een mogelijkheid in buurstad Vlaardingen wegvalt. Tuincentrum Staelduinsebos verkeert sinds enkele dagen in staat van faillissement.

Op woensdag 24 januari heeft de rechtbank Rotterdam de firma Staelduinsebos Groencentrum Vlaardingen B.V., ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 24267148, in staat van faillissement verklaard, met benoeming van mr. R.J.R.M. de Bok tot curator. Het insolventienummer is F.10/18/36. De rechtsvorm betreft een Besloten Vennootschap en de hoofdactiviteit van dit bedrijf was 47762, Tuincentra.

In 2010 ging in Ridderkerk een tuincentrum van Staelduinsebos failliet. 

De hier afgebeelde foto's zijn gisteren door ons gemaakt. We troffen toen de deuren van Tuincentrum Staelduinsebos aan de Deltaweg 76 in Vlaardingen dicht.

1 commentaar(en) op artikel "Staelduinsebos Vlaardingen failliet"

Ik zie net op jullie website dat jullie van het weekend open zijn en dat je geen cadeaubonnen mag inleveren? Maar wel zondag 21 januari nog een bon gekocht bij jullie in de winkel vsn 75 euro. Was wel zo netjes geweest dat jullie die van tevoren uit de winkel hadden gehaald. 😡😡😡

Door: Yvonne van der Land Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Uw naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Vul uw bericht in...
x

Meest gelezen: