De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Open tuinenmiddag succes

Open tuinenmiddag succes

Zaterdag 2 juni vond de open tuinenmiddag plaats, waarbijeen 14-tal tuinen waren opengesteld voor publiek. De tuinen waren heel verschillend: groot, klein, netjes, ecologisch en wild. Maar allemaal GROEN! Soms midden in een drukke straat een oase van rust. De tuiniers hadden allemaal een mooi verhaal over ‘hun’ tuin en waren hier terecht trots op. Na afloop kwamen de tuiniers samen voor een gezellige borrel in de kas van Van Ruytenburch in het Hof.

In een tijd met veel hoosbuien zijn groene tuinen erg belangrijk. Een groene tuin vangt het regenwater op waardoor er minder kans is op overstromingen. Daarnaast maakt veel groen een stad aantrekkelijker en zorg het voor verkoeling. Tot slot is groen goed voor onze gezondheid.

De open tuinenmiddag is een initiatief van Team Klavertje Vier, een groep Vlaardingse natuurliefhebbers, die groen in de stad belangrijk vinden. Wie meer willen weten over de acties van Team Klavertje Vier, kan dit volgen op de Facebookpagina https://www.facebook.com/teamklavertjevier.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Uw naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Vul uw bericht in...
x

Meest gelezen: