De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Open huis Zoomweg/Brederoweg Schiedam

Midden-Delfland Vereniging komt naar je toe!

Midden-Delfland Vereniging komt naar je toe!

Het Midden-Delflandgebied, groene long en achtertuin voor stedelingen uit Schiedam, Vlaardingen en Maassluis. Waar je kunt wandelen, fietsen, skaten, varen, kortom genieten van het prachtige, open en karakteristieke landschap.   Er worden wegen en paden aangelegd, bomen geplant. Zijn we daar tevreden mee? Of moet het meer of anders?

Vandaar dat de Midden-Delfland Vereniging dinsdagavond 22 mei ‘open huis’ houdt op het dak van de A4-tunnel. Voorzitter Koos Karssen: ‘We zijn te gast op het Sportpark Willem-Alexander en heten iedereen, lid of geen lid, van harte welkom op onze eerste stadsbijeenkomst. De toegang is gratis, wij trakteren!’

Randen en grenzen
Stadsecoloog Hans de Kruijf kijkt over randen en grenzen van het buitengebied.  Hoe gaat de stedeling om met de natuur in het gebied? Komen de boeren en de buitenlui wel in de stad?

Paul Sporken vertelt over de Babbersmolen, een poldermolen uit 1710 waar met hulp van een groep vrijwilligers het leven van 100 jaar terug zichtbaar wordt gemaakt. Daarnaast wordt bij de molen watereducatie gegeven.

Filmpje
Op de website van de vereniging onder Video's staat een filmpje met Hans de Kruijf op het A4-tunneldak: www.middendelflandvereniging.nl.

Datum, tijd en locatie
De stadsbijeenkomst vindt plaats dinsdag 22 mei 20u, inloop vanaf 19.30u. Sportpark Willem-Alexander, Zoomweg, Schiedam (voor routeplanners gebruik Brederoweg, volg borden Sportpark).

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Uw naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Vul uw bericht in...
x

Meest gelezen: