De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Ondernemersvereniging Vlaardingen Holy hang ze op

'Lekker groen bezig!'

'Lekker groen bezig!'

Een verrassend groen project dat alles te maken heeft met de ondernemersvereniging Vlaardingen Holy, wordt op donderdag 5 juli gestart in Vlaardingen Holy. Bij de ingang van de Robert Schumannring namelijk wordt de eerste hanging basket water gegeven door Martin Zonneveld, Ilja van Driel en Cor Huis in’t Veld samen met Dirk-Jan van de Weerdt (voorzitter van het ondernemersfonds Vlaardingen).

Deze symbolische handeling is de start van het tot ontluiken komen van 24 (!) stuks hanging baskets. Deze zullen in korte tijd stuk voor stuk uitgroeien tot een fraaie bloemenpracht. Het doel: het uitgaande en inkomende verkeer van de wijk Holy met een vrolijke en kleurrijke bloemenzee verrassen, zodat de bewoners met plezier naar hun werk gaan of vrolijk thuiskomen. Het Vlaardingse hoveniersbedrijf Verschuure is verantwoordelijk voor het leveren en plaatsen van de hanging baskets.

- Datum: donderdag 5 juli 2018
- Tijd: 14.00 uur
- Handeling: het water geven van de 1e hanging basket

Het initiatief tot dit vrolijke project komt van Ondernemingsvereniging Vlaardingen Holy. Deze Gebied Gebonden Organisatie (GGO) valt onder het Ondernemingsfonds Vlaardingen en ontvangt elk jaar een bedrag dat besteed mag worden aan de initiatieven binnen Vlaardingen Holy. De Onderneming faciliteert daarmee diverse duurzame, educatieve, groene en leerzame projecten. Ook het volgende project staat al klaar. Dit behelst het aanbrengen van natuurlijke speelvormen op een 4-tal schoolpleinen in de Holy. Als eerste wordt het kinderdagverblijf de Ark onder handen genomen. In het verleden heeft de Ondernemersvereniging Vlaardingen Holy al diverse succesvolle projecten gefaciliteerd. We noemen:

- Sponsoring van de apparatuur voor de geitenmelkerij op de stadsboerderij (in het kader van een educatief schoolproject)
- Sponsoring van het Vlaardingse Kubb toernooi (zie ook www.troje.nu) in het kader van Vlaardingen1018
- Aankoop van de licentie GoldenSport voor ouderen van 55 jaar of ouder (GoldenSports trainingen zijn voor iedereen geschikt, ook voor mensen met lichamelijke klachten, onder
  begeleiding van fysiotherapeut Fernhout.

Meer info www.goldensports.nl en https://www.fernhoutfysiotherapie.nl/groepslessen/golden-sports/

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Uw naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Vul uw bericht in...
x

Meest gelezen: