De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Handhaving & verkeersregelaars afwezig

Chaos troef Benelux Workpark

Chaos troef Benelux Workpark

De door ondernemers van Benelux Workpark voorspelde chaos rondom de verhuizing van de laatste der bomen op het aanstaande KFC-terrein is een feit.

De Schiedamsedijk half dichtgezet door lossend zwaartransport, hierop de kraan die straks het boomtransport verzorgt.

De inmiddels vertrouwde ondernemer belde en mailde weer foto's. Lange rijen auto's van mensen die naar hun werk moeten. Stapvoets ging de rij voort. Nota bene onder de kraan door. Een overtreding op het gebied van veiligheid.

'Er waren geen verkeersregelaars,' aldus een laaiende ondernemer. 'Geen man van Buko te zien. En van de gemeentelijk Afdeling Hanhdhaving ontbrak ook ieder spoor. Het is een schande hoe de gemeente dit heeft geregeld. Nou ja, niet geregeld. Er met de pet naar gegooid.

Niets is er overlegd en nu heb je dit. Een grote chaos. En dan gaan ze straks nog glasvezelkabel leggen ook. Nog meer herrie. Als ze nu gelijk het riool ook doen is de bende compleet, maar zijn we wel van alle ellende af. Dat laatste is al vier jaar punt van discussie en er gebeurt maar niks, hoe vaak je ook belt.'

'Bij de gemeente neemt niemand op,' gaat de ondernemer verder. 'Kennelijk zaten wethouder Ruud van Harten en zijn falende ambternaren (Jansen & Jansen) in overleg. Wat een sof, wat een puinhoop. Zal mij benieuwen hoe het straks gaat tijdens de avondspits. En of ze nog terugbellen. Dat is ook zo'n vraag.'

Inderdaad waren Ruud van Harten en een van zijn ambtenaren rond 10.00 uur niet bereikbaar.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Uw naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Vul uw bericht in...
x

Meest gelezen: