De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Bijeenkomst: ‘E-health, zorg via internet’

Bijeenkomst: ‘E-health, zorg via internet’

Als patiënt krijgt u steeds meer digitale toegang tot uw medische gegevens. Denk aan informatie over uw ziekte, inzicht in het verloop hiervan en onderzoeksuitslagen. Voor wie hier meer over wil weten, biedt Franciscus Gasthuis & Vlietland op dinsdag 23 januari een informatiebijeenkomst op de Rotterdamse locatie, Franciscus Gasthuis.

Programma
De bijeenkomst begint om 19.30 uur met een sessie over de mogelijkheden van de ‘Persoonlijke Gezondheidsomgeving’ en de nieuwe ontwikkelingen van het ‘Patiëntenportaal Mijn Franciscus’. Om 20.45 uur start een interactieve sessie voor long- en prostaatkankerpatiënten, waar zij onder begeleiding leren werken met e-health toepassingen. De bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met Curavista.

Patiëntenportaal Mijn Franciscus
Franciscus Gasthuis & Vlietland gaat haar patiënten in 2018 stapsgewijs meer mogelijkheden bieden met het patiëntenportaal. Het portaal geeft patiënten straks toegang tot de eigen medische gegevens, medicatiegegevens, lab- of andere onderzoeksuitslagen en specialistenbrieven. Patiënten kunnen via het portaal ook afspraken maken, vragenlijsten invullen en een e-consult voeren met een zorgverlener.

Meer informatie over het programma en de locatie vindt u op www.franciscus.nl/ehealth. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Uw naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Vul uw bericht in...
x

Meest gelezen: