De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Gesponsord tijdens Marathon Rotterdam

Acute kinderbehandelkamer

Acute kinderbehandelkamer

Op zondag 8 april werd de Stichting Vrienden Vlietland Ziekenhuis verrast door Kotug en Kotug/Smit met een symbolische cheque ter waarde van € 14.700,- . Dit bedrag is opgehaald door twee hardloopteams die de marathon van Rotterdam hebben volbracht. De teams zijn gesponsord door familie, vrienden en bedrijven uit de regio. De Kooren Foundation heeft het bedrag aangevuld met € 6.475,- zodat  de volledige behandelkamer in Franciscus Vlietland tot stand kan komen.

De donatie wordt besteed aan de verbouwing van de Acute Behandelkamer voor kinderen in Franciscus Vlietland. Hier wordt spoedzorg verleend aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar. Met behulp van muurprojecties worden kinderen afgeleid tijdens een behandeling, waardoor zij minder stress en pijn ervaren. Dit betekent ook dat er minder pijnstilling toegediend hoeft te worden.

De Kinderafdeling en de Stichting Vrienden Vlietland Ziekenhuis zijn zeer verheugd door de steun en betrokkenheid van de medewerkers van Kotug International en Kotog Smit Towage en met de donatie van de Kooren Foundation.

Stichting Vrienden Vlietland Ziekenhuis
De Stichting Vrienden Vlietland Ziekenhuis zamelt geld in voor de verbetering van de patiëntenzorg en het realiseren van een aangenamer verblijf voor patiënten en bezoekers. De verzamelde sponsorgelden worden gebruikt voor investeringen in het ziekenhuis die niet uit het reguliere (zorg)budget kunnen worden gefinancierd.

Kijk voor onze andere mooie projecten op www.franciscus.nl/vrienden/onze-projecten

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Uw naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Vul uw bericht in...
x

Meest gelezen: