Doe mee met MS Motion Rotterdam

Zondag 3 juni kun je in Rotterdam meedoen met het hardloop- en wandelevenement MS Motion dat georganiseerd wordt door het Nationaal MS Fonds. Meedoen met MS Motion betekent dat je je steentje bijdraagt aan een wereld zonder MS.

Thierry Zulver watervlug

De 33e Speedo Jaargangwedstrijden korte baan zijn afgelopen weekend gehouden in zwembad de Zijl in Leiden. Traditiegetrouw komen tijdens deze wedstrijd de 18 snelste minioren van Nederland tegen elkaar uit in een 25 meter bad. Eigenlijk...

Verdiende overwinning Zwaluwen

Een gehavend Zwaluwen kwam tegen Smitshoek niet in de problemen. Ook dit keer bleek dat de selectie van Zwaluwen breed is. De Vogels vergaten in de eerste helft de 1-0 voorsprong uit te breiden, maar Smitshoek creëerde werkelijk geen...

Dames CION zoeken voetbalamazones

Het Dames 1 team van CION Vlaardingen is op zoek naar meiden die het leuk vinden om het voetbalteam te komen versterken. Leeftijd en ervaring maakt niet uit, het enige wat telt is enthousiasme.

Sportieve burenruzie tussen de lijnen

In een spannend burenduel wist CION de kort voor rust verkregen 0-1 voorsprong in de tweede helft vast te houden. Victoria’04 schiep enkele kansen, maar beloonde zich niet.

Meest gelezen: