Zege verwijderd van nacompetitie

Zaterdag 19 mei heeft de equipe van oefenmeester Ben Hoogwerf met een eclatante zege een reuzenstap gezet naar het behalen van nacompetitie voetbal.

100 wedstrijden CWO1

Voor aanvang van de wedstrijd tegen Piershil werd CWO-verdediger Igor Markovic in het zonnetje gezet omdat hij (ruim) 100 wedstrijden in het eerste elftal heeft gespeeld.

Broederschap tussen de lijnen

De stadsderby tussen VFC en Victoria’04 (za) in de vierde klasse F is zaterdagmiddag aan de Sportlaan in 0-0 geëindigd.

Waterweg sportuitslagen week 20

Terwijl heel Nederland gezellig op een terrasje, aan het strand of in de tuin zat met een goed gevulde barbeque en een prettig glas in de hand, was Willem de Wilt, noest als altijd, bezig met het noteren van alle sportuitslagen.

Danny Koetsier van ASWH naar CWO

Danny is een snelle en fanatieke aanvaller en komt na 2 jaar ASWH weer in zijn eigen woonplaats Vlaardingen spelen. Danny heeft in de jeugd ook bij HVO gevoetbald, één van de fusieclubs van CWO.

Wisseling van de wacht

Wisseling van de wacht. Zo mag het genoemd worden toen afgelopen woensdag in het bijzijn van de (bijna) complete staf van onze A-selektie de ondertekening plaatsvond van de nieuwe contracten van de trainers Rafael Andrade, Dennis van...

VFC bestuurlijk in het nieuw

Het bestuur van VFC is de afgelopen maanden druk bezig geweest om vacatures in het bestuur op te vullen. Voor twee vacatures, en dat ...

Julian Keizerwaard & Ian Slagboom...

Na een sterk seizoen schuiven vanaf het seizoen 2018/2019 opnieuw twee Zwaluwentalenten van de B-selectie door naar de A-selectie van Danny Schenkel.

10 mei voetbaldag om nooit te vergeten

De eerste editie van het sc Victoria’04 ING Selectie toernooi is afgelopen donderdag, Hemelvaart, in ideale omstandigheden afgewerkt …. en wat een succes.

Doelpuntenregen bij zonneschijn

Victoria’04 boekte een monsterscore op een vermoeid HWD, dat elke week twee wedstrijden dient af te werken in vanwege een uitspraak van de KNVB.