Adverteren

Bereik uw doelgroep optimaal

Met ruim 1 miljoen bezoeken per maand is De Vlaardinger het grootste online nieuwsplatform in Vlaardingen. De website van De Vlaardinger brengen alle actualiteiten op het gebied van nieuws en sport in Vlaardingen snel en betrouwbaar. Altijd en overal beschikbaar en up to date. Voor u als adverteerder een uniek platform om gericht uw klanten te bereiken.

De Vlaardinger biedt een aantal unieke mogelijkheden t.a.v. bannering, video-advertenties, advertorials, pre-rolls, etc. waarmee u gegarandeerd zichtbaar uw doelgroep bereikt. Is uw doelgroep geïnteresseerd in een specifiek onderwerp of regio? De Vlaardinger biedt diverse targetingmogelijkheden, waardoor uw uiting precies bij uw doelgroep zichtbaar is. Kortom, met De Vlaardinger bereikt u uw doelgroep optimaal!

Afhankelijk van uw communicatiedoelstelling en budget heeft u de keuze uit een aantal aantrekkelijke pakketten. Onze adviseurs gaan graag met u in overleg om een zo’n effectief mogelijke campagne op te zetten. Wij adviseren u graag!

Meer weten over adverteren op De Limburger? Onze media-adviseurs informeren u graag vrijblijvend.Stuur een bericht naar redactie@devlaardinger.nl